روش طرز تهیه آلو خورشتی در منزل همراه عکس و خواص آلو خورشتی
طرز تهیه آلو خورشتی در منزل ,روش تهیه آلو خورشتی,آلو خورشتی,آلو خورشتی به انگلیسی,آلو خورشتی خواص,آلو خورشتی و دیابت,آلو خورشتی در بارداری,الو خورشتی,کالری آلو خورشتی,قیمت آلو خورشتی,خاصیت آلو خورشتی,تهیه الو خورشتی,خواص آلو خورشتی,خوردن آلو سبز در بارداری,آلو سبز در بارداری,مصرف الو خورشتی در بارداری,خواص آلو سبز در بارداری,خورشت الو اسفناج در بارداری,کالری آلو خورشتی,فواید الو خورشتی,طرز تهیه آلو خورشتی,خاصیت آلو خورشتی,کالری الو سبز,کالری خورشت آلو اسفناج,کالری خورش آلو,کالری خورشت آلو اسفناج,میزان کالری آلو خورشتی,کالری خورشت آلو بخارا,کالری خورشت آلو مسما,کالری یک عدد آلو خورشتی,قیمت الو سبز,خواص آلو خورشتی,خاصیت آلو سبز,خاصیت خورشت الو,تهیه خورش آلو زرد,تهیه خورش الو,طرز تهیه آلو خورشتی,روش تهیه آلو خورشتی,تهیه خورش آلو اسفناج,تهیه خورش الو اسفناج,تهیه خورش الو,تهیه خورشت الو با مرغ,تهیه خورشت آلو مسما
در این مطلب از سایت جسارت به روش طرز تهیه آلو خورشتی در منزل همراه عکس
و خواص آلو خورشتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران
گرامی قرار گیرد .در ابتدای این مطلب به خواص آلو و آلو خورشتی می پردازیم و
کم کم خوا و طرز تهیه ان را برای شما عزیزان توضیح می دهیم
آشنایی با خواص آلو خورشتی : این آلو حرارت درونی بدن را کاهش می دهد و از بین برنده تب است. آلو دشمن حالت تهوع
است و آن را به سرعت از بین می برد. از این رو افرادی که به حالت تهوع و
سرگیجه مبتلا می باشند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو بمکند. آلو ضد تب و
سردردهای صفراوی می باشد. آلو دارای طبیعتی سرد است ، پس برای افراد گرم
مزاج مناسب است. آلوی سیاه در مبتلایان به خارش بدن مانند خارش پشت، زیربغل ، گردن ، شانه مؤثر و مفید است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر
، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته
یا خیس کرده مصرف کنند. آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه می
باشد . خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آلو برای درمان بیماران مبتلا
به روماتیسم ، نقرس و تصلب شرائین مفید است و کمک بزرگی به درمان این بیماریها می کند
طرز تهیه آلو خورشتی در منزل
طرز تهیه و خشک کردن انواع آلو با طعم های مناسب و خوب به صورت مشترک با هم شبیه می باشد و بیشترین تفاوت در مورد انواع آلو بخارایی می باشد. انواع آلو در ارقام مختلف مانند آلو زرد و آلوی سیاه و ارقام مناسبی از این قبلی در طعم های خوب را می توان خشک کرد و با روش های مناسب خشک کردن می توان یک آلوی خشک باکیفیت را تجربه کرد. در مورد خشک کردن آلو بهتر است که از روش های مناسبی استفاده شود که این روش ها می تواند خشک کردن در زیر نور آفتاب طبیعی باشد و یا در برخی از موارد در فر یا در ماکروفر و یا دستگاه های خشک کن میوه می توان انواعی از میوه مانند آلو را خشک کرده و مورد مصرف قرار داد. بهتر است که از نوع خوب و مناسب آلو برای خشک کردن استفاده شود تا کیفیت مطلوب آن به طور مناسبی باقی بماند و در انواع خشک آلو نیز با کیفیت مطلوب می توان انواعی از محصولات را تهیه کرد.
کالری آلو خورشتی : بر خلاف آلوی تازه، آلوی خشک حاوی آب اندکی است و از این رو انرژی (قندها) و مواد مغذی آن ( مواد معدنی و ویتامینها) بیشتر است. توجه داشته باشید هر 100 گرم آلو به طور متوسط 52 کیلو کالری دارد و این میزان برای آلو خشک به 210 کیلو کالری میرسد.
روش تهیه آلو خورشتی
تهیه آلو خشک : انواع آلو خشک مناسب در طعم های خوب برای ترشی و ترشک و یا انواع خورشت و یا در برخی موارد برای تهیه یک آبگوشت خوشمزه نیز کاربرد دارد و به این دلیل که آلو خشک دارای خواص زیادی است و ویتامین های مناسبی دارد و برای تنظیم فشار خون هم مهم است از این باب بسیار مورد مصرف قرار می گرد و همه افراد می توانند از انواع مرغوب آلو خشک استفاده کنند. برای تهیه آلو خشک پس از شستن آلو آن را زیر نور آفتاب پهن کرده و پس از چند روز جابجا می کنن تا دو طرف آلو به طور کامل با نور طبیعی آفتاب خشک شود. می توان آلو را بدون پوست نیز خشک کرد و این روش معمولا برای آلوی بخارایی کاربرد بیشتری دارد.