نوشیدنی های سرد
نوشیدنی های سرد کافی شاپ ,نوشیدنی های سرد کافی شاپ ها,نوشیدنی های خنک کافی شاپ,لیست نوشیدنی های سرد کافی شاپ,منوی نوشیدنی های سرد کافی شاپ
توضیحاتی در مورد نوشیدنی های سرد
هایی وجود دارد که می توان با کمک آنها میزان دریافت روزانه آب را به مقدار قابل توجهی افزایش داد. یکی از این راه ها درست کردن انواع نوشیدنی سرد و گرم تهیه شده با آب معمولی یا آب گازدار است که با انواع میوه ها و سبزیجات و داروهای گیاهی خوشمزه ترکیب شده و معجونی کاملا سالم را شکل می دهند. با کمک چنین نوشیدنی هایی میزان نیاز روزانه بدن به آب تا حد زیادی تامین می شود. همه می دانیم که انسان در طول روز باید مقدار زیادی آب بنوشد. در حقیقت برخی افراد، برای مثال آنهایی که مشکل سنگ کلیه دارند یا افراد دیابتی حتی باید مقدار بسیار بیشتری نسبت به سایر افراد در طول روز آب بنوشند. اما خوب مسلما نوشیدن لیوان های آب خالی پشت سرهم، پس از مدتی خسته کننده شده و دیگر رغبتی برای نوشیدن آب در ما نمی ماند. در این مطلب قصد دارم به معرفی و طرز تهیه انواع نوشیدنی سرد بپردازم که آب را بعنوان ماده اصلی در خود داشته و به راحتی کمک می کنند تا نیاز روزانه آب بدن را به خوشمزه ترین و سالم ترین شکل ممکن تامین کنیم.در این مطلب از سایت جسارت در مورد نوشیدنی های سرد صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
نوشیدنی موهیتو
یک نوشیدنی خوش طعم مکزیکی است که در چند سال اخیر در منوهای بیشتر رستوران های ایرانی هم می توان آن را پیدا کرد و سفارش داد. روش تهیه این نوشیدنی بسیار آسان است و می توانید خودتان در خانه تهیه و نوش جان کنید. ترکیب اصلیش: 2 عدد لیمو ( یکی ورقه ورقه می شه اون یکی از آبش استفاده می کنیم) 14 برگ نعنا 2ق چ خاکه قند 1لیوان سودا یا آب گاز دار 1. دو عدد لیموترش بزرگ را چهارقاچ کنید. آنها را با پوست داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید، دو پیمانه آب و 2/3 پیمانه شکر اضافه کنید. در غذاساز را بگذارید و 30 ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا لیموها خرد شوند. قرار نیست پوره شوند، فقط باید خرد شوند تا طعمشان خارج شود. 2. مخلوط آماده شده را از صافی عبور دهید و داخل پارچ آب بریزید. دو پیمانه آب دیگر به آنها اضافه کنید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. 3. برای سرو موهیتو، لبه های لیموهای ترش را به لبه لیوان هایی که می خواهید سرو کنید بمالید. سپس آنها را داخل شکر فشار دهید تا دانه ها شکر به لبه لیوان ها بچسبد. 4. در هاون کوچک فلزی، نصف پیمانه برگ های تازه نعنا را بریزید و بکوبید تا عطر و عصاره آنها خارج شود. مراقب باشید آنها را له نکنید. اگر هاون ندارید، داخل کاسه هم با کمک قاشق چوبی می توانید این کار را انجام دهید. در هر لیوان مقداری برگ نعنا بریزید. روی آنها قالب های مکعبی یخ رابریزید و در آخر، مخلوط سرد شده را اضافه کنید. در صورت تمایل، می توانید با قاچ های لیمو آنها را تزئین کنید.
یخ در بهشت انرژی زا
زمانهایی که خستهاید، نیاز به انرژی دارید، اما نمیخواهید اسپرسوی داغ سر بکشید، این یخ در بهشت انرژی زا را امتحان کنید. مواد مورد نیاز: سه چهارم پیمانه شکر، یک سوم پیمانه اسپرسوی فوری، یک چهارم پیمانه آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده. شکر و 6 پیمانه آب را درون یک ظرف کوچک روی گاز حرارت دهید. بگذارید آب بجوشد و شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید، اسپرسو را اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیق بماند. مایع را درون یک ظرف کم عمق صاف کنید. آب و پوست لیمو را اضافه کنید. ظرف را برای 2 ساعت درون فریزر قرار دهید. هر 30 دقیقه، با استفاده از یک چنگال یخها را خرد کنید تا زمانی که خودش را بگیرد، البته نباید خیلی هم محکم شود. برای سرو کردن، یخ در بهشت را با قاشق درون کاسه بریزید. روی آن خامه بریزید و اگر دوست دارید، بازهم با پوست لیموترش رنده شده تزئین کنید.
نوشیدنی شکلات سفید
نوشیدنی شکلات سفید بستنی وانیلی 200 گرم شکلات تختهای سفید یک پیمانه شیر 100 گرم بستنی وانیلی یک قاشق سوپخوری پودر پسته یک قاشق سوپخوری پودر فندق 1. شیر را در ظرف شیر جوشی ریخته و بگذارید روی حرارت تا جوش بیاید. 2. بعد حرارت را کم کرده و شکلات سفید را اضافه کنید و دایم هم بزنید تا شکلات در شیر حل شود. 3. حالا نوشیدنی داغ را از روی حرارت برداشته و در یک فنجان بریزید طوری که سر آن کمی خالی باشد. بعد از کمی خنک شدن یک اسکوپ بستنی وانیلی به نوشیدنی اضافه کرده و با پودر پسته و پودر فندق تزیین و بلافاصله سرو کنید. شکلات سفید را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی و شیرینیپزی تهیه کنید.
نوشیدنی لیموناد
یک نوع دیگر از لیموناد که با اضافه شدن میوههای استوایی طعم تفریحگاههای هاوایی را میدهد! (نخوردیم نون گندم، اما دیدیم دست مردم!!) مواد مورد نیاز: یک و نیم پیمانه آب لیموی تازه، نصف پیمانه شکر، 6 پیمانه آب، یک آبمیوهی کوچک با طعم آناناس، دو آبمیوهی کوچک با طعم زردآلو، ورقههای لیمو برای تزئین، یخ آبلیمو، شکر و آب را درون یک پارچ بزرگ مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس آبمیوهها را اضافه کنید. با یخ سرو کرده و با حلقههای لیمو تزئین کنید.اینم که همون شربت آبلیموی خودمونه که اکثرا بلدیم چطور درست کنیم. مواد مورد نیاز: یک و نیم پیمانه آب لیموی تازه، نصف پیمانه شکر، 6 پیمانه آب، ورقههای لیمو برای تزئین، یخ همهی مواد را درون یک پارچ بزرگ مخلوط کنید تا شکر حل شود. محصول نهایی را با یخ سرو کنید و برای تزئین از حلقههای لیمو استفاده کنید.
اسموتی لیمو پرتقال
۱ فنجان شیر خامه گرفته، یا شیر سویا ۱۷۰ گرم ماست لیمویی ۱ پرتقال متوسط پوست کنده و قطعه قطعه شده یک مشت یخ ۱ قاشق غذاخوری روغن کتان طرز تهیه: شیر، ماست، پرتقال و یخ را در مخلوط کن بریزید و حدود یک دقیقه با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را در لیوان بریزید و روغن کتان را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.
اسموتی هلو و توت فرنگی
اسموتی دو رنگ هلو و توت فرنگی چنان رنگ و آب جذابی دارد که ممکن نیست کسی بتواند از آن صرف نظر کند. برای تهیه اسموتی دو رنگ بهتر است از میوههای کاملاً رسیده استفاده کنید چون طعم بهتری به اسموتی شما میدهند و در ضمن به این ترتیب میتوانید به جذابترین شکل از میوههایی که نزدیک به خراب شدن هستند استفاده کنید. اگر میوهها به اندازه کافی شیرین باشند نیازی به استفاده از شکر، شربت یا عسل هم نخواهد بود. علاوه بر هلو و توت فرنگی که لایههای اسموتی دو رنگ را تشکیل میدهند مقداری موز یخ زده هم به هر کدام از اسموتیها اضافه میشود که باعث طعم و بافت بهتر خواهد شد. موز یخ زده در تهیه انواع اسموتیها کاربرد دارد. شما میتوانید هر وقت موزی داشتید که خیلی رسیده بود و در حال سیاه شدن بود آن را خرد کنید و روی بشقاب یا سینی بچینید و در فریزر بگذارید. بعد از نیم ساعت که موزها یخ زدند آنها را داخل کیسه بریزید و مجدداً در فریزر جاسازی کنید. موزهای یخ زده را میتوانید تا ۶ ماه به همین ترتیب نگهداری کنید و از آنها در تهیه اسموتی دو رنگ یا هر اسموتی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
نوشیدنی سرد چای مکه
این چای که به چای مکه یا هیبیسکوس هم شهرت دارد، به خودی خود با طعم ترشی که دارد باعث در رفتن خستگی، آنهم در فصول گرما است. این چای را میتوانید به صورت خشک از عطاری و یا چای کیسهای خریداری کنید. مواد مورد نیاز: 3 پیمانه چای قرمز، 3 پیمانه نوشیدنی گازدار زنجبیل (میتوانید از دلستر زنجبیلی هم استفاده کنید)، برش آناناس چای قرمز را با نوشیدنی زنجبیلی مخلوط کنید. ترکیب را در لیوان بلند و با یخ سرو کنید. در هر لیوان یک برش آناناس قرار دهید.
ماکیاتوی سرد
ماکیاتوی سرد یکی از قهوههایی است که در منوی کافیشاپها با آن برخورد میکنید. این نوشیدنی کافئیندار سرد یکی از بهترین گزینهها برای طرفداران قهوه در فصل تابستان است. ماکیاتو درواقع اسپرسو با مقدار کمی شیر است. لایه زیری ماکیاتوی سرد هم شیری است که با اندکی شربت شیرین شده است. بعد از آن قطعات یخ و اسپرسو هستند. در آخر هم سس کارامل خوشمزه. ماکیاتوی سرد را میتوانید برای مهمانهای تابستانیتان تهیه کنید یا در یک بعد از ظهر گرم پس از یک روز کاری خستهکننده آن را برای خود تهیه کنید و به این ترتیب خستگی را از تن به در کنید. تهیه ماکیاتوی سرد هم خیلی سریع است و در مجموع با زمان لازم برای دم کردن اسپرسو ۱۰ دقیقه بیشتر طول نمیکشد. طرز تهیه: اسپرسو را از قبل دم کنید و کنار بگذارید. شربت بار (شربت ساده) را با وانیل داخل لیوان بریزید و هم بزنید. بسته به سلیقه میتوانید مقدار بیشتر یا کمتری شربت استفاده کنید.
نوشیدنی آیس تی
نوشیدن آیس تی یکی از بهترین راههای لذت بردن از چای در فصول گرما است. خصوصا برای ما ایرانیها که چای بخشی از فرهنگمان است. مواد مورد نیاز: 8 پیمانه آب جوش، 6 عدد چای کیسهای، 2 قاشق چایخوری زنجبیل خرد شدهی تازه، یک سوم پیمانه عسل آب جوش و چایهای کیسهای را درون یک پارچ مقاوم در برابر حرارت بریزید و 10 دقیق صبر کنید تا چای رنگ بدهد (بسته به سلیقهتان و رنگ چایای که دوست دارید، میتوانید تعداد چایهای کیسهای را کم و زیاد کنید). چایهای کیسهای را از پارچ خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. عسل و زنجبیل خرد شده را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید. با یخ سرو کنید.
فالوده خنک
فالودههای خنک در فصل تابستان بهترین نوشیدنیها هستند و در روزهای گرم حسابی میچسبند. فالوده طالبی خیلی راحت از میکس کردن طالبی با یخ تهیه میشود البته برای طعم و عطر بیشتر در اینجا از عرقیجات طبیعی و عسل استفاده شده است که لذت نوشیدن طالبی را دو چندان میکنند. همچنین با اضافه کردن چند اسکوپ طالبی به فالوده نوشیدنی شما هم شیکتر می شود و هم خوشمزهتر. نحوه سرو و تزیین فالوده بستگی به سلیقه شما دارد. میتوانید چند پر گل سرخ روی فالوده بریزید یا اسکوپهای طالبی را از سیخ چوبی رد کنید و برای زیبایی بیشتر داخل یا روی فالوده طالبی قرار دهید. طرز تهیه: اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید و هستههایش را جدا کنید و دور بریزید. سپس با استفاده از اسکوپساز، شروع کنید به خارج کردن توپهای طالبی. این توپها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند. پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد.طالبی باقی مانده را پوست بکنید و خرد کنید. اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. و برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید.حال طالبیهای خرد شده را همراه با قطعات یخ، گلاب، عرق نسترن و عسل داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا یخ کاملاً خرد و مخلوط یکنواخت شود. مقدار عسل را میتوانید با توجه به میزان شیرین بودن طالبی کمتر یا بیشتر کنید.وقتی فالوده آماده شد آن را داخل لیوان بریزید و با اسکوپهای طالبی تزیین کنید (مثلاً میتوانید آنها را از یک سیخ چوبی رد کنید و روی لیوان قرار دهید). همچنین میتوانید فالوده طالبی را داخل کاسه یا همان پوست طالبی بریزید و با قاشق سرو کنید. برای تزیین هم میتوانید از اسکوپهای طالبی و گل سرخ استفاده کند.
نوشیدنی آیس تی هندوانه
هندوانه که در این فصل دیگر جای خود دارد و نیازی نیست که از خنکی و حس خوبش چیزی برایتان بگویم. مواد مورد نیاز: 8 پیمانه آب جوش، 6 عدد چای کیسهای، یک هشتم یک هندوانهی متوسط، یک دستهی کوچک ریحان تازه، شکر (در صورت تمایل) آب جوش و چایهای کیسهای را درون یک پارچ مقاوم در برابر حرارت بریزید و 10 دقیق صبر کنید تا چای رنگ بدهد (بسته به سلیقهتان و رنگ چایای که دوست دارید، میتوانید تعداد چایهای کیسهای را کم و زیاد کنید). چایهای کیسهای را از پارچ خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. ترکیب را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. پیش از سرو کردن، هندوانهی خرد شده و ریحان را اضافه کنید و با یخ سرو کنید.
نوشیدنی هورچاتا
این نوشیدنی با آب برنج و عصاره وانیل تهیه میشود و برای مزهدار شدن آن میتوانید از عطر چوب دارچین استفاده کنید. طرز تهیه: در مخلوط کن برنج و آب گرم را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را به مدت 1 تا 2 دقیقه هم بزنید تا کاملا خرد و ریز شوند( اما نباید پودر شوند.) این مخلوط را به مدت 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا برنجها کاملا خیس بخورند. سپس در یک ظرف، مخلوط برنج را آبکش کنید و سپس از درون صافی عبور دهید تا هیچ برنجی در نوشیدنی یا آب برنج باقی نماند. آب برنج را درون مخلوطکن بریزید و شیر را به آن اضافه کنید. سپس عصاره وانیل، بادام و پودر دارچین را بیفزایید. در آخر نیز شکر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.هورچاتا را به همراه یخ و چوب دارچین سرو نمایید. نکته: می توانید در تهیه این نوشیدنی به جای عصاره بادام از پودر بادام استفاده کنید. برای اینکار کافیست حدود 5 تا 10 عدد بادام را آسیاب کنید.
شربت آب انار
طرز تهیه : انار را دانه کنید و دانه ها را داخل میکسر بریزید. 1 لیوان اب اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود. سپس مخلوط را از یک صافی عبور دهید تا عصاره انار بدست بیاید.عصاره انار را با 1 لیوان باقی مانده آب سرد مخلوط کنید و 2 قاشق چایخوری شکر به آن اضافه نمایید. شربت انار را داخل لیوان بریزید و روی آن مقداری دانه انار ، نمک و پودر گلپر بپاشید و سرو کنید. نکته ها : میتوانید بسته به ترشی انار مقدار شکر را افزایش دهید. گلپر و نمک علاوه بر طعم خوبی که به آب انار میدهند سردی و نفخ انار را میگیرند.